pátek 28. srpna 2020

Z deníčku pokročilého průvodce: Už se to blíží!

Aktualizovat preventivní program, objednat knihy a nábytek, seřídit ve třídách hodiny, připravit hry na adaptační kurz, nachystat banku pracovních listů, potvrdit termíny akcí v průběhu školního roku, představit si projektové portfolio či dokoupit sítko do dřezu.

Přípravný týden je vždy dobou horečnatých příprav, porad a očekávání. Vylaďujeme, dořešujeme, těšíme se na děti, jsme zvědavi na nové kolektivy i na nový způsob výuky, adaptujeme se na změny, které nás čekají. Jdeme kupředu a citelně vnímáme kvalitativní i kvantitativní posun.

Rubrika Z deníčku pokročilého průvodce bude opět reflektovat pedagogické postřehy z respektujícího prostředí a autonomní výuky, protože svobodné vzdělávání svou spontaneitou umí stále překvapovat.

Vážení rodiče a příznivci Scioškoly, těšíme se na nový školní rok 2020/2021 a věříme, že bude opět plný neotřelých projektů, srdečných momentů, pevných přátelství a podnětných diskusí.  



Žádné komentáře:

Okomentovat

Z deníčku pokročilého průvodce: Proč se nám to podělalo?

Jestli existuje nějaký předmět, který obcházím velkým obloukem, pak je to fyzika. Tuny vzorečků a konstant bez přesahu do reálného života ve...